nuffnang

8/04/2014

bolan posa 2014

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum

Selalu orang akan cakap :
"fb aku, aku punye suka la nak upload gamba ape pon, xsuka blok"
"aku punye twitter so aku punye suka la nk upload gamba ape pun, xsuka unfollow je"
ni aku pulak nak berkata2 :
aku punye suka la aku punye acc, xsuka tutup mata hang !

sebenaq nya ni gambaq kami time bulan posa.
kami p plaza angsana nak p beli baju raya la, lg sminggu nak raya time ni.
dah mcm satu kewajiban dah bagi kami skeluarga untuk berbuka posa kat parking keta.
pasai pa hang tau?
kami x suka makan tempat orang ramai ni, sempit sendat bagai.
bik kami dok buka kat parking, nasib la x ujan. haha
mcm tahun lepas kami dok buka tepi longkang, copp !
bukan long yg dok air lalu nahh, ni kering punya xdak lumut bagai.
kalau kotoq sapa nak dok makan tp tu, kami pun x maaau.
nak makan msti dok cari pemandangan yg indah & bau yg segaq.
baru la nak makan tenang aman dan damai.






No comments:

Post a Comment