nuffnang

6/23/2014

" J "



Ok jujur dan statment berani mati.
Just fokus kat baju ok.
Story sikit pasal baju ni. 
BAJU NI DAH HILANG ! ! !
warna hijau tua, ada capital J.
J mean JANGKA MASA PANJANGKU by capik.
Cuma baju ni je yang menjadi kenangan kita orang.
But ! ada 'kawan' tu cakap aku 'nak tayang dada' ! what !
I miss him very strong.
sentiasa bagi aku semangat, kata2 untuk melihat masa hadapan, kata2 positif, tempat bergurau senda, penenang hati, menyujuk mata etc. 

untuk capik kalau baca blog mimi :

petama, tolong maafkan mimi atas segala kesalahan yang mimi pernah buat pada capik, semua kelemahan yang mimi tunjukkan, semua kekusutan yang mimi lakukan, terambil masa capik, duit, hati . . .
Tolong bagi peluang untuk kita pulihkan relay kita, untuk kali terakhir.
Mungkin kita takda jodoh untuk bercinta tapi mustahil kita xde jodoh untuk berkawan.
Mimi pasang niat, sebelum birthday capik, kita mesti dah ok. 
BODOH rrhhhhhh !

cop !
capik x makan tahu jepon !
capik x makan sushi .
capik x pakai baju pink !
capik gila honda :(
capik x suka bola .
capik pakai baju saiz XL
capik x pandai pujuk perempuan :(
capik ganas.
air laici
birthday : 3/7/1993
x suka panggilan " b & syg"
kerja keras
maksud syafiq : penyayang
full name : MOHD SYAFIQ BIN HJ ABD MOLOK
manja

6/16/2014

Just 4 fun

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum






Dia my lil sis, yana. banyak story yang aku share dengan dia. Semuanya aku share dengan dia. Dia ni dah macam diary aku, setiap apa yang jadi kat aku, orang pertama yang akan aku cerita mesti kat dia. Bukan tak nak share dengan parents, sometimes kita nak bercerita tu dengan orang yang hati kita yakin untuk bercerita dengan dia. Aku tak nak bebankan ibu ayah aku untuk cerita hal yang remeh temeh ni. But, im still share cerita dengan my parents. Ibu ayah aku patot tahu sedikit sebanyak pasal aku.
Perkara yang aku selalu sebut dekat dia : "aku boleh bela kau tak kan kau tak boleh nak bela adik2 kau". kadang2, "aku nak makan minum aku ingat adik2 aku". hahhaha poyo kan.
Apa-apa pun, thanks sudi jadi adik aku merangkap member aku.
Kalau time dia dah nak tidur, aku selalu masuk bilik dia atas urusan yang tak penting. Contohnya yang selalu aku buat "yana yana yana, capik chat aku!". hahhaha. Tu je tujuan sebenar, but she still layan aku. Korang ada adik yang sanggup layan kepala korang, xdakan. hahhaha.
Thanks to Allah. Alhamdulillah.
p/s : miss u Mohd Syafiq Bin Abd Molok :(

tepati satu JANJI

بسم الله الرحمن الرحيم
ASSALAMUALAIKUM.

Biar gambar yang berbicara segalanyan.









Aku sedar apa yang telah berlaku sekarang. Apa yang aku harapkan adalah semuanye kembali pulih seperti sedia kala. Aku tak mengharapkan lebih daripada kau, tapi cukuplah sekadar berkawan untuk selamanya.

Biarlah semua yang memandang aku dengan pandangan indah, aku tetap sorokkan semua kesedihan dan kerinduan aku pada kau.

Aku rela stalk kau, last seen kau, moment kau smua nya secara senyap. Aku rasa tu yang terbaik, daripada . . . . .

Tunaikan hajat aku, hanya satu. Satu JANJI akan tertunai sekiranya satu hajat terlaksana. Satu JANJI akan tertunai sekiranya kau sanggup membantu aku tepati JANJI aku. Satu keindahan yang akan datang hanya dengan satu JANJI.