nuffnang

4/02/2014

royan !

2014
Tahun baru tapi tetap hati yang sama.
Kita hidup ni tak tau kan apa yang akan jadi, sebab tu kita buat je apa yang kita rasa betol, last2 hhumm
Dah habis belajar, dah habis praktikal.
So apa yang nak buat sekarang ni?
Dah berazam tak nak fikir soal CINTA (couple like monkey)
Percaya pada jodoh yang telah ditetapkan Allah.
Sekarang ni fikir nak cari kerja je, nak ada duit sendiri nak balas jasa ibu ayah nak tolong adik2.

Aku percaya pada rezeki yang telah Allah tetapkan dan aku hanya perlu usaha, 
Aku percaya pada jodoh yang telah ditentukan Allah adalah jodoh yang terbaik tok aku, 
Aku percaya ajal akan sampai bila sudah tiba masa setelah semuanya tercapai. 

No comments:

Post a Comment