nuffnang

4/28/2014

mengHAPPY kan diri

ASSALAMMUALAIKUM.
saje bosan kan, tengok la ni gambar yang tah ape2. 
nama awek ni beng2. yes beng2.
kita orang keluar bedua jek, x engat la knape kelua bedua, ade hal kot time ni.

die ni suka mengganggu aku time drive !

die ni anak polis, tengok gaya die. anak polis kan?

ok, saye anak wahid + saemah. 

yg ni memang mcm ni, suka sgat mcm ni. biarkan.

ni ape? ha yg ni saje je k. 

ha yg ni kn, yg ni pon tah ape2. sekadar bersuka2 k.

ha yg ni, yg ni lebih sangat k. xpe layan jek.

No comments:

Post a Comment