nuffnang

10/16/2013

my nephew


بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum

Dah lama Mimi tak update baby blog, maklumlah focus to final exams kan. hehhe
To my new entry Mimi nak share dengan sahabat-sahabat mengenai baby yang cute miut kat atas ni. 
Nama diberi Mohd Khalish Asyraaf Bin Mohd Fateh. Comel sangat pipi dia, Mimi panggil pipi cekodok pisang. Sebabkan, pipi die bulat lepas tu ada urat-urat macam kat cekodok pisang. hahhaha. 
Ok, tarikh lahir baby ni eah. Sangat istimewa. He was born on . . . . hahhahah Tarikh ni memang Mimi ingat sampai mati lahhh. 11/10/2013 ! ! ! Sama dengan tarikh lahir kawan "baik" Mimi. 
Tu lahhh ibu dah cakap jangan benci orang, sekali baby ni punya tarikh lahir sama dengan kawan "baik". Apa boleh buatkan, semua tu dah kehendak NYA.
Walau pun sama tarikh tapi tak sama tahun tak sama emak tak sama bapak kan? Sama-sama doa kan yang terbaik untuk mereka. 

#akubenciserangga

No comments:

Post a Comment