nuffnang

9/30/2013

TERSENYUM seketika

Assalamualaikum sayang.
huummm
Kenangan MPG
Dah semesta akhirkan, ni lah event last kita orang.
Tanjung Putri Resort, Pasir Gudang
Thanks alot to all dear friends sebab bagi semangat untuk mimi join this event and our junior thanks for everthing, and, and all dear beloved lecturer thanks for all the knowledge that has been poured out to us all .
and the last word from me
"saya tak secantik si rama-rama"



























2 comments:

  1. pandai semua berfesyen. lawa2 baju..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang ni kan, makcik2 nak pergi pasa pun dah macam pergi shoping tau. thanks for your coment :)

      Delete