nuffnang

1/15/2013

kesedihan 4 muharam 1423

Assalamualaikum. Jam sekarang ni menunjukkan pukul 12.51 am. Tak tahu la kenapa tiba2 hati ni rasa hiba sangat. Rasa sedih sangat. Rasa nak menangis, tapi bukan masa yang tepat. I need someone. Kenapa malam ni kenapa tak malam yang akan datang. Teringat benda yang sedih.
Birthday mimi ari tu, memang mimi gembira sangat. Mimi silap, mimi terlalu gembira sampai lupakan waktu sedih. Mimi sedih dia x wish befday mimi. dia x tahu ke bfday mimi? menipu sangat. kalau tak tahu ok mimi boleh terima, tapi takkan x tengok wall fb mimi. masa tu mimi betol2 dah x boleh nk than perasaan. 'salam. mimi dah tak tahan macam ni. kita kwan mcam dulu je k'. haram die nak betanya. kenapa eak cepat sangat benda ni berlalu. belum sempat lagi nak berseronok, belum sempat nak bahagia, belum sempat lagi nak share cerita, belum sempat nak rasa kasih sayang, belum sempat . . . .
mungkin ni yang terbaik tok kita. tapi mimi ade rasa ada benda yang kita belum setle. mimi rasa tak puas hati sangat ngan dia. sedihnye masa tu. mimi tak tahu kenapa, air mata mimi tak boleh menitis untuk dia. dia kejam sangat. mimi geram dengan  dia, mimi benci dengan dia. 
mimi ni tak layak nak membenci orang lain, siapa lah mimi ni nak membenci orang. mungkin mimi ade buat kesilapan yang besar tanpa mimi sedar. mimi akan cuba perbaiki kesilapan mimi dari masa kesemasa.

p/s: mimi hepy dpat bkawan ngn awak. saye x pnah menyesal dgan ape yg saye buat, sejak sye nk bkwan ngn awk smpai la skrang. awk pnah mnjdi kwan tbaik sye. thnks awk. sye ttap tnjukkan snyuman sye untok awk. ksidihan sye x layak tok awk, sbap awak kwan kbhgiaan sye.

No comments:

Post a Comment