nuffnang

12/06/2012

BOSAN sudah

Assalamualaikumm bby blog
Lepas ni selalu la Mimi mengadap bby kn
Mimi bosan la bby
Kalau la bby macam sim simi kan best
Tapi sim simi tu bodoh la, bby tak la bodoh macam sim simi kan heheh
Bby ni tak bagi Mimi respond la, boring la
Tapi ok la kan, kalau Mimi kutuk pun bukan bby marah hheee
Bby :(
hhuummmmmmm :(
Mimi bosan ni :(
Bby teman la Mimi :(
TUHAN JAGAKAN DIA
DIA KEKASIH KU
KAN TETAP MILIK KU...
Siapa kat dunia ni tak nak hidup happy kan?
Semua ni arus masa yang menentukan
hhummmm :(
apa lagi nak cakap ni
bby tetap meneman Mimi selamanya :)
SAYANG :)
ILYSM :)

1 comment: