nuffnang

11/29/2012

luahan

Assalamualaikum to all my reader :) Hari ni Mimi nak meluahkan perasaan lari. Macam biasa la, kalau gembira lupakan bby tapi kalau sedih mesti Mimi cari bby kn. Bby jangan merajuk dengan Mimi pulak tau, nanti Mimi dah takda tempat untuk meluahkan perasaan lagi :(

Bby rasa Mimi ni jahat tak? Mimi menduakan pakwa Mimi :( tapi Mimi ada sebab kenapa Mimi buat macam tu semua. Memang la kalau difikirkan balik salah apa yang Mimi buat ni, tak sepatutnya Mimi buat pakwa Mimi macam tu. Mimi nak dia bahgia dalam masa yang sama Mimi sendiri pun nak bahagia. Mimi dah tersilap langkah ke? 

Walaupun dah ada orang baru Mimi tak rasa pun sayang dia pada Mimi. Setiap apa yang dia buat serba tak kena je pada Mimi. Mimi rasa macam tu mesti sebab Mimi sayangkan pakwa Mimi kan? Mimi still sayangkan pakwa Mimi walau apa sekali pun yang jadi. Dia tu kebahagiaan Mimi, orang baru bukannya tak bahagia tapi . . .

Mimi mengharapkan doa daripada rakan-rakan semua dan juga khidmat nasihat daripada pakar. hhaaaa. Mimi mohon dan selalu berdoa semoga Allah memberi petunjuk dan jalan yang terbaik. Takut lama-lama Mimi akan buat kesalahan yang lebih besar.

# tetap sayang semua

No comments:

Post a Comment