nuffnang

3/22/2012

LORONG PERMAI 3 B1

ASSALAMUALAIKUM.. Hey bby blog, mis u dear. LOOK AT MY RING!! hahahha...
Niat hati nak meluahkan someting, tapi tekenagkan perot yang lapa kena la melantak dulu. wit semenit yeh..

zup...

zap...

zip...

zas...

zzz...

zlup...

bwweekkkk!!!!

kenyang!!!

Alhamdullilahh, kenyag sudah walaupun hanya menyuam megi. Ala makan megi kononnye dari Indon la, hhuumm bise je lagi best Mee Sedap! Ok next story!
Hari ni Khamis 22/3/2012 bersamaan hari jadi Nur Arinna Annis Binti Jumat. Hepy birthday my dear Rien. Hari ni jugak mungkin kali terakhir update blog at Lorong Permai 3 Bandar Penawar. Saat ni dah mula terasa sedikit sebak sebab nak meningalkan bilik 1B ni. Bilik ni lah yang selalu menemani sepanjang hari2 ku di sini. Bilik ni kamar tidur ku, rumah ni pelindung ku bersama Kak Tim, kak pika, kak liya, kak ilah & kak kama. Tak tinggal jiran sebelah umah 8dara yang hot.
Di sini mimi ingin meminta maaf atas segala kesalah yang mimi buat selama mimi duduk rumah ni. mimi harap segala makan dan minum mimi dihalalkan sama ada yang sengaja atau pun tidak. Kalau mimi ada termakan ke makanan akak2 kat dapuh mimi mintak halal ye. Selama mimi duduk rumah ni kalau mimi ada menyusahkan akak2 semua mimi mintak maaf, mungkin mimi tak sengaja atau lalai.
Mimi harap segala gurau senda, kata2, senyuman, memek muka yang mimi pernah tunjukkan kat akak2 semua jangan disimpan dalam hati ye walaupun mimi keluarkan dari hati bukan paksaan. mimi tak bercampur dengan akak2 sebap mimi tak nak akak hilang kebahagian akak2 semua macam yang mimi rasa. mimi harap lepas ni akak2 semua jangan gaduh2 lagi masam2 muka sebap akak semua cun2 tau adik mimi cakap. hheee

p/s to kak ilah : mimi & kawan mimi nak mintak maaf kat akak sebab gurau senda yang terlampau. 1) SEMPERNA HARI KANAK2 SEDUNIA. Sebenarnya tak ujud kot, kita orang saja kena kan akak, sbab muka akak sweet sangat kalau malu. boleh pulak time tu akak wish kat pakwe akak, hadoi lagi lah pecah perot kite orang dalam bilik. hehehhehe. 2) ...PETALA LANGIT. yang tu akak dah tau kan kita tipu akak, memang menjadi lah. tak boleh bla tanya mimi ending cerita tu kat mimi, alasan mimi tertido. hahahah. 3) KAK NADIA. Sebenarnya kak nadia tu bukan akak ika kawan mimi tu, die ex abang ika je sebenanye. akak pun boleh layan ika tu macam2 kan, tak boleh bla la. ahahhahahahaha.....

2 comments:

  1. sampai ati mimi wat akak cmnie....:(

    ReplyDelete
  2. ala jngn la smpan dlm hati plak, ni smua kn hanye gurawan semata2. hehehhe. knangan kite bsame la syg. :)

    ReplyDelete