nuffnang

3/30/2012

gElAgAt

Assalamualaikum bby blog, im hre. Sempena cuti sem ni dah duduk kat rumah je lah jawabnye. Kalau dah duduk rumah je agak susah la nak on9. Cuti dekat 2 bulan ni tak tau la nak buat apa, kerja pun tah apa-apa la. Sebenanya nak story someting, ala biasa la kan kalau dah mengadap bby ni mesti la ada story mory kan. hheee.
Ni ha mimi tak sangka pulak ada orang yang bagi tau, dia cakap ramai yang suka baca blog mimi ni ha. Yeke? ala saja nak perli la 2. Tapi kan apa yang pelik nya, setiap yang mimi luahkan mengenai seseorang tu mesti dia tau & mesti tuan punya badang yang disebut2 akak baca blog ni. Walaupun setau mimi orang yang mimi tak jangka orang tu akak baca blog mimi. Thnks la sebab sudi baca.
Setiap apa yang mimi pendam kat bby blog ni lah yang akan menjadi tempat mimi curah kan segalanya, jadi tak payah la nak kritik apa yang mimi tulis ni. Mimi pendam semua nya lebih baik dari cerita dekat orang. Setiap apa yang mimi rasa lebih baik mimi update kat blog dari sebarkan kat facebook lepas tu orang ramai2 like pas tu nak komen2 yang mengarot.
Tak suka sangat dengan facebook ni lah, sampai satu tahap ada rasa macam nak delete je teros macam mak cik mimi ni. Ade pulak sesetengah orang ni lepaskan geram kat wall facebook, hal rumah tangga semua nak cerita kan. Walaupun ayat anda tu bertabis tapi apa yang anda cuba sampaikan tu orang dapat agak. Cubalah anda semua bayangkan hati & perasaan orang lain yang melihat apa yang anda buat.
Lebih baik anda semua ujudkan satu blog untuk anda lepaskan geram & masalah anda tu kan. Sorry kepada sesiapa yang sedang membaca tu yek. Bbbwweeekkk!!!

No comments:

Post a Comment