nuffnang

3/30/2012

gElAgAt

Assalamualaikum bby blog, im hre. Sempena cuti sem ni dah duduk kat rumah je lah jawabnye. Kalau dah duduk rumah je agak susah la nak on9. Cuti dekat 2 bulan ni tak tau la nak buat apa, kerja pun tah apa-apa la. Sebenanya nak story someting, ala biasa la kan kalau dah mengadap bby ni mesti la ada story mory kan. hheee.
Ni ha mimi tak sangka pulak ada orang yang bagi tau, dia cakap ramai yang suka baca blog mimi ni ha. Yeke? ala saja nak perli la 2. Tapi kan apa yang pelik nya, setiap yang mimi luahkan mengenai seseorang tu mesti dia tau & mesti tuan punya badang yang disebut2 akak baca blog ni. Walaupun setau mimi orang yang mimi tak jangka orang tu akak baca blog mimi. Thnks la sebab sudi baca.
Setiap apa yang mimi pendam kat bby blog ni lah yang akan menjadi tempat mimi curah kan segalanya, jadi tak payah la nak kritik apa yang mimi tulis ni. Mimi pendam semua nya lebih baik dari cerita dekat orang. Setiap apa yang mimi rasa lebih baik mimi update kat blog dari sebarkan kat facebook lepas tu orang ramai2 like pas tu nak komen2 yang mengarot.
Tak suka sangat dengan facebook ni lah, sampai satu tahap ada rasa macam nak delete je teros macam mak cik mimi ni. Ade pulak sesetengah orang ni lepaskan geram kat wall facebook, hal rumah tangga semua nak cerita kan. Walaupun ayat anda tu bertabis tapi apa yang anda cuba sampaikan tu orang dapat agak. Cubalah anda semua bayangkan hati & perasaan orang lain yang melihat apa yang anda buat.
Lebih baik anda semua ujudkan satu blog untuk anda lepaskan geram & masalah anda tu kan. Sorry kepada sesiapa yang sedang membaca tu yek. Bbbwweeekkk!!!

3/22/2012

LORONG PERMAI 3 B1

ASSALAMUALAIKUM.. Hey bby blog, mis u dear. LOOK AT MY RING!! hahahha...
Niat hati nak meluahkan someting, tapi tekenagkan perot yang lapa kena la melantak dulu. wit semenit yeh..

zup...

zap...

zip...

zas...

zzz...

zlup...

bwweekkkk!!!!

kenyang!!!

Alhamdullilahh, kenyag sudah walaupun hanya menyuam megi. Ala makan megi kononnye dari Indon la, hhuumm bise je lagi best Mee Sedap! Ok next story!
Hari ni Khamis 22/3/2012 bersamaan hari jadi Nur Arinna Annis Binti Jumat. Hepy birthday my dear Rien. Hari ni jugak mungkin kali terakhir update blog at Lorong Permai 3 Bandar Penawar. Saat ni dah mula terasa sedikit sebak sebab nak meningalkan bilik 1B ni. Bilik ni lah yang selalu menemani sepanjang hari2 ku di sini. Bilik ni kamar tidur ku, rumah ni pelindung ku bersama Kak Tim, kak pika, kak liya, kak ilah & kak kama. Tak tinggal jiran sebelah umah 8dara yang hot.
Di sini mimi ingin meminta maaf atas segala kesalah yang mimi buat selama mimi duduk rumah ni. mimi harap segala makan dan minum mimi dihalalkan sama ada yang sengaja atau pun tidak. Kalau mimi ada termakan ke makanan akak2 kat dapuh mimi mintak halal ye. Selama mimi duduk rumah ni kalau mimi ada menyusahkan akak2 semua mimi mintak maaf, mungkin mimi tak sengaja atau lalai.
Mimi harap segala gurau senda, kata2, senyuman, memek muka yang mimi pernah tunjukkan kat akak2 semua jangan disimpan dalam hati ye walaupun mimi keluarkan dari hati bukan paksaan. mimi tak bercampur dengan akak2 sebap mimi tak nak akak hilang kebahagian akak2 semua macam yang mimi rasa. mimi harap lepas ni akak2 semua jangan gaduh2 lagi masam2 muka sebap akak semua cun2 tau adik mimi cakap. hheee

p/s to kak ilah : mimi & kawan mimi nak mintak maaf kat akak sebab gurau senda yang terlampau. 1) SEMPERNA HARI KANAK2 SEDUNIA. Sebenarnya tak ujud kot, kita orang saja kena kan akak, sbab muka akak sweet sangat kalau malu. boleh pulak time tu akak wish kat pakwe akak, hadoi lagi lah pecah perot kite orang dalam bilik. hehehhehe. 2) ...PETALA LANGIT. yang tu akak dah tau kan kita tipu akak, memang menjadi lah. tak boleh bla tanya mimi ending cerita tu kat mimi, alasan mimi tertido. hahahah. 3) KAK NADIA. Sebenarnya kak nadia tu bukan akak ika kawan mimi tu, die ex abang ika je sebenanye. akak pun boleh layan ika tu macam2 kan, tak boleh bla la. ahahhahahahaha.....