nuffnang

1/18/2012

..sweet 19..

Assalamualaikum reader n yg pling pnting bby blog. Klu x sbot bby blog ni t nanis lak die. heheh. entry kli agak agak2 la xtw nk ckp cm ni. mimi uplod pic bnyk2 ni. sbna nye pic ni smua pic hdiah yg mimi dpt time bsday mimi. bnde ni smua nye x djangke lngsong, mmg xsngke x mmpi x hrap x ape lg lah yg ptot. dpt bnde ni smua mmg la tharu trus mngalir air mate.kpd kwn2 yg wish bsday mimi tq so much, tq gak sbap doa kn mimi mcm. engt kn dh x skolh dh x dpt bnde ni smua tp stil dpt lg, hheeee. mimi nk mpknal kn 1 per 1 hdiah yg mimi dpt..

Fstly i want 2 say lve 4 my bby coz give me evrting what i won :,( ni hdiah dri bby mimi, cmel sgt kn beg ni. mimi x hrap sgt beg yg bjename or mhal2 ckop la ape yg dh die wat tok mimi slame ni. bru skli je pkai beg ni dh xnk pkai lg tkot ktoh n rosak. hheee. thnks dear..

Ni plak gula2 bntuk hti. ape mkne gule2 ika bg ni? bia mimi huraikn ape mkne tsurat n tsirat nye ye. fst bbntuk hti, die nk tnjuk kn yg die dh bg hti die kat mimi (sory i xde hti pn kt u ea) n bkwan ngn mimi spnoh hti. scond rase nye mnis mnjukkn yg kte org ni sweet n pshbatan kte org yg sntiase mnis n bhgia. min hmbos je ni.. hheee

Hdiah yg ni plak ika @ anje yg bg. Die bg sbap die nk bg tw yg die syg kn sye sgt2 (syg awk gak). "i love u, i love you too". perhati kn wane nye ye..

Yg ni pulak jam tngan. phatikn wane nye yek. 4 your mation mimi xleh pkai jam tngan. ni ika bg n die tw dri skolah lg jam yg mimi pkai x kire hrga akan cpt rosak. so ika bg mimi jam ni tok tngok pkmbangan tbaru mimi mngenai jam n mimi. hehehhe.. thnks anje..

Ha ni pulak selindang, yg ni pn ika anje yg bg. Die bg ni pn bsebap tw. Die x pnh tngok mimi pkai slendang n die bg la slndang ni sbap tringin sgt tngok wajah mimi pkai bnde ni. hhee. mimi akn pki gak bnde ni, tngu je k. phati kn wane nye. 3 hdiah yg ika bg wane nye pink pple, prsan x? sbap nye mimi ade mntak pkwe mimi bag wane pink pple tp xde. hhuumm. tharu ngn kwn2 yg cm ni tw.

N the last hdiah is bear!!! sdihh :( ade cite dsblik bear ni sbena nye.. xpe cite psal bear ni pospon dlu t mimi cite. hhee. bear ni zira ngan lafiqah yg bg.. hhumm tsentoh jiwa n rage..

ni la smua hdiah yg mimi dpt dri kwn2 mimi.. lve u all, mmuuaahhhh!!! xoxo

No comments:

Post a Comment