nuffnang

12/27/2011

nk SHOPPING !!!

Assalamualaikum bby blog, Mimi bru je dpt update bby blog. Sbena nye dh lme x shre cite mimi soping. Sbena nye dh lme x soping tw stkat kuwa mnyemak 2 ade la tp mbeli blah bsa2 ni xde la. Niat nk bli mcm2 tp yg dpt ape je, 10'sion tw. 2 my bby lve 2 dear. hhheee..



My dear ade mntak pic time 2 Mimi pn snd la kn, ade ke ptot die kte Mimi ltak pashmina kat pale 2 dh mcm "SINGA" ade ke ptot?! Kbtulan time kuwa 2 xde bju krung sbap tngal kn kat umah sewa so tpakse la pki bju adk die blh ckp "DAH MCM PKAI JUBAH" slambe die je kn.





Ni antare hsih kmi adk brdik mngsonglap dwit ibu n ayh kmi ye. hhheee.. Bli beg silve planet 1 RM50. Mimi nk beg!! Ade 1 beg 2 wane pink ppurlr cntik cute gile tp mlng xdpt la. Kompem mmg dh nk amek tp rmai gle org, nk bya kompem kne brato. Mnypah r!! "b syg nk eak beg 2". hehhe..




Ha!!! Mimi bli ksot ni je kat Angsana. ATLANTA. Sbena nye nk ksot lin tp smua xde saiz, ptot x?! Grap gle thap gaban aw. Dtng pnye smgat nk ksot lawa, pg smua kdai smua ksot saiz xde. Nsib bik la ksot ni mnepati cta rse ckit, ckitt je tp. hhuumm
.



Ha ape lg dh pnat2 mrayap soping mkn la kn. Ksot ibu xleh nk uplod la sbap mhal sgt kn, hhee pas 2 ksot adk brang2 adk xkn nk uplod skli ape brng an nk wat blog sndri la kn. hahhahahah..

Nk wallet, ibu bru dpt wallet dri China 'mmbe baik' die bru bg. Mimi nk gak r!!
Lg 1 nk beg yg wane ping pprple yg cute cmel 2, nk gak!!
Nk syg die.. :)

No comments:

Post a Comment