nuffnang

12/11/2011

lUaHaN


Assalamualaikum bby blog. Mimi nak meluahkan isi hati yang telah terpendam sekian lama (xde lme mne pn bru je ni). Nak tau sangat kenapa cuti kolej tak sama dengan cuti sekolah? Fikirkan benda ni je makan dalam tau, menyakitkan hati pun ada.
Bayangkan la, time kita tengah cuti semesta sebulan lebih tapi sekolah tak cuti, abis kita yang cuti ni buat apa duduk rumah je bercuti ye? Budak sekolah untung la dapat becuti la dapat shoping la sebap ada sale kan.
Sekarang ni tengah cuti sekolah, Mimi pulak tak da cuti sape yang tak menyirap macam ni. Nak buat family day mesti la cuti sekolahkan, Mimi ni macam mana? Sedih tau tak dapat join family day, walau pun pergi PD je. Dah la nak bejalan jauh-jauh susah, ade peluang ni tapi Mimi pulak yang tak berkesempatan. Nasib baik 24/12 Mimi ade cuti petengahan semesta, so boleh la ajak ayah merayap. hehhe.. Kalau takk dapat memang suruh Mimi makan dalam la 2.
p/s: kpd yg sdng sronok bcti 2 smoge gmbra slalu la. hrgai cti anda 2 bbnding org yg x cti ni.

No comments:

Post a Comment