nuffnang

11/24/2011

Kehidupan Baru

Assalamualaikum. hai smua my love bloger b. Slam sjahtera tok smua yg sdang mmbaca intri ni wlaupon Mimi tau xde spe pn yg nak bce nye. Tp ske ati Mimi la kan nak buat ape pn dngan blog ni, dh Mimi ade an dri pd org lin xde. hehhehe.
Nak story ckit ni, logo ats ni ape bnde nye kn. Klau org kmpong Mimi kompem la tw logo ape, tp bg yg xtw 2 meh r Mimi nk bg tw ni. Mse Mimi cti sem slame sbulan lbih ni la tmpat Mimi pat time dok mngabis kn mse. Tp bkn kje pn la dok on9 je ade r. hehhee..
Skrang ni dah msok sem 2 dh, n yg pling pnting dah x ddok kat asrma dh skrang ni ddok kat umah sewa. Wahhh bst gitu. Bruntung la dpat akak2 yg dduk srumah ni baek2 sgt. Ni lbih baek dri yg sblom ni. Hrap yg ni kkal smpi abis blja kat sni.
Rumah sewa ni bst tw, akak2 ni smua nya baek, umah brsih n yg pling pntig skli kn brang dpoh smua nye lngkap. Kdang2 klaka jgk tw. Smua nya ckop, tpong cucur udang yg sgera 2 mcm2 jnis n prisa ade tw, gunting psau sndok asam jawa teh kopi nes beras sos plbgai bwang bla bla bla mop bla bla Ya Allah lngkap sgala2 nye tw. tp syg tw akak2 ni smua x ske sgt msk. Ape yg dpt ku luah kn ialah HEPPY!!!
Thanks Allah!!
p/s: strt dri skrng msti kne pndi bwk dri sndri n jngn nk mnghrap smua nye org nk bg or mnghrap sgt dri kwn. yg lpas smpan tok kngan n pnglam :)

No comments:

Post a Comment