nuffnang

11/09/2011

Akan datang

SITUASI : KEDAI MENJUAL BARANG BINAAN
KEADAAN : AGAK TERTEKAN
PAKAIAN : TUDUNG HUJAU BAJU HIJAU SELUAR HITAM SELIPER BELANG-BELANG

Assalamualaikum for all my bby blogger. Dah lama Mimi tak update blog ni.Banyak Mimi nah share story sebenarnya, tapi banyak sangat kangkangan yang tak dapat diharungi (sedih). Sekarang ni tengah semeste break, one mounth plas2 tau tapi duduk rumah je. Pagi Mimi duduk rumah petang buat part time kat kedai ayah. Mimi pun tak tau la tah kerja apa yang Mimi buat. Sekarang ni cuti tinggal seminggu lebih je, sedih la lepas ni.
Harapan untuk semesta baru ni semuanya akan berjalan dengan lebih lancar lagi. Ha baru ingat, Mimi dah dapat pointer exam, resultnya tak la menghampakan tapi agak mengecewakan la juga. Mimi dapat 2.76 je, tapi Mimi bersyukur semua subjek ok. Mimi dapat 4B 2C 1A-, boleh la tu, akan ku pembaharui semua nya. Ku mengharap doa dari kalian semua ok. hehhe. Salam sayang untuk semua.

No comments:

Post a Comment