nuffnang

11/30/2011

tErBaIk


Dengan ini sye Umi Nurhikmah Binti Abdul Wahid ingan mengucapkan ribuan terima ksih kpd Noor Aziera Binti Abdul Rahman krane mngajar sye mncntik kn lg bby blog sye ni. Setah bjuta org ku tanya akhir nye ku mndpat jwpan dri mu oh zira. hehhehe. Kite tuka2 ilmu yg ada kn, i aja u ini u aja i itu, nnti kte aja kwn kite yg sorng 2 plak ye. hehhe. Kpda kwn2 yg lin jngn la kdukut bg tau mcm mne nk cntik kn lg bby blog. Klau skrang ni tngok blog msti cria je, pas 2 tak saba2 nk tngok blog. walpper dsign sndri lpas 2 gmpa tpampang besa plak gmba sndri. wahhh!!! mriah gitu. Tngah bkoba2 ni, tak tau nk taip ape ni, yg pnting dh dpt ape yg org blh wt. hehehhe (ktngalan zaman la ku ini). p/s: kpd bby bloy hope pas ni bby akn lbh klhtan cntik mnarik bby mmg matop. hehhehe. i update u, u upgret me k. hahahah. lve dunia bru ku!!! syg gak la dunia lma ku, knangannnnn....... Salam

11/24/2011

Kehidupan Baru

Assalamualaikum. hai smua my love bloger b. Slam sjahtera tok smua yg sdang mmbaca intri ni wlaupon Mimi tau xde spe pn yg nak bce nye. Tp ske ati Mimi la kan nak buat ape pn dngan blog ni, dh Mimi ade an dri pd org lin xde. hehhehe.
Nak story ckit ni, logo ats ni ape bnde nye kn. Klau org kmpong Mimi kompem la tw logo ape, tp bg yg xtw 2 meh r Mimi nk bg tw ni. Mse Mimi cti sem slame sbulan lbih ni la tmpat Mimi pat time dok mngabis kn mse. Tp bkn kje pn la dok on9 je ade r. hehhee..
Skrang ni dah msok sem 2 dh, n yg pling pnting dah x ddok kat asrma dh skrang ni ddok kat umah sewa. Wahhh bst gitu. Bruntung la dpat akak2 yg dduk srumah ni baek2 sgt. Ni lbih baek dri yg sblom ni. Hrap yg ni kkal smpi abis blja kat sni.
Rumah sewa ni bst tw, akak2 ni smua nya baek, umah brsih n yg pling pntig skli kn brang dpoh smua nye lngkap. Kdang2 klaka jgk tw. Smua nya ckop, tpong cucur udang yg sgera 2 mcm2 jnis n prisa ade tw, gunting psau sndok asam jawa teh kopi nes beras sos plbgai bwang bla bla bla mop bla bla Ya Allah lngkap sgala2 nye tw. tp syg tw akak2 ni smua x ske sgt msk. Ape yg dpt ku luah kn ialah HEPPY!!!
Thanks Allah!!
p/s: strt dri skrng msti kne pndi bwk dri sndri n jngn nk mnghrap smua nye org nk bg or mnghrap sgt dri kwn. yg lpas smpan tok kngan n pnglam :)

11/09/2011

Akan datang

SITUASI : KEDAI MENJUAL BARANG BINAAN
KEADAAN : AGAK TERTEKAN
PAKAIAN : TUDUNG HUJAU BAJU HIJAU SELUAR HITAM SELIPER BELANG-BELANG

Assalamualaikum for all my bby blogger. Dah lama Mimi tak update blog ni.Banyak Mimi nah share story sebenarnya, tapi banyak sangat kangkangan yang tak dapat diharungi (sedih). Sekarang ni tengah semeste break, one mounth plas2 tau tapi duduk rumah je. Pagi Mimi duduk rumah petang buat part time kat kedai ayah. Mimi pun tak tau la tah kerja apa yang Mimi buat. Sekarang ni cuti tinggal seminggu lebih je, sedih la lepas ni.
Harapan untuk semesta baru ni semuanya akan berjalan dengan lebih lancar lagi. Ha baru ingat, Mimi dah dapat pointer exam, resultnya tak la menghampakan tapi agak mengecewakan la juga. Mimi dapat 2.76 je, tapi Mimi bersyukur semua subjek ok. Mimi dapat 4B 2C 1A-, boleh la tu, akan ku pembaharui semua nya. Ku mengharap doa dari kalian semua ok. hehhe. Salam sayang untuk semua.

11/02/2011

DEAR

::: saya SAYANG DIA sangat-sangat:::
::: saya dan DIA BAHAGIA :::
::: saya nak DIA sentiasa BERSAMA :::
::: jangan KETAWA kan hal kami :::
::: yNwA :::