nuffnang

9/22/2011

huru-HARA


Assalamualaikum. Perasaan yang sama, tetap sedih. Sekarang ni Mimi dekat asrama, baru lepas cuti study week seminggu. Tak tahula nak hidup belah mana ni, kat rumah sendiri ke kat asrama. Kalau kat asrama Mimi mimi tak nak tertekan dengan suasana asrama. Mimi nak balik rumah tapi kalau balik mimi tak nak jumpa dia. Tapi takkan la Mimi nak tolak dari jumpa 'pakwa' sendiri kan.
Mungkin awak bukan yang terbaik untuk saya, atau pun saya ni belum cukup baik lagi untuk awak. Sorry sangat-sangat saya buat awak semakin teruk. Saya takda rasa apa-apa dengan awak. Kalau jadi apa-apa kat kita lepas ni saya harap awak bagi saya buat keputusan pulak k. Kalau boleh jangan la awak mintak untuk bersama saya lagi atau ade apa-apa dengan saya lagi. Cukup saya sakitkan hati awak selama ni.
Kepada pembaca entry ni: ape tngapan u all thdap mimi? mimi kejam x? mimi takde prsaan pape kat die n mimi nk tnjuk kn yg mimi ni jht sgt dmate die. i'm so sorry,plese 4 give me. Salam.

No comments:

Post a Comment