nuffnang

8/07/2011

Luahan Perasaan



Salam. Apa khabar blogger smua & followerszz mimi smua. Mimi nak luahkan perasaan. Mimi rase ape yang akan mimi post kan kat blog lpas ni mesti cerita yang sedih. Macam gambar yang kat atas ni, agak2 ape yang anda semua dapat tafsirkan? Benda yang mimi nak maksudkan adalah kesepian dan kesedihan. Mimi huraukan satu-persatu.

Ape yang mimi nak maksudkan dengan kesedihan. Hidup mimi yang baru sekarang ni penuh dengan kesedihan yang memanjang dan berterusan. Setiap kali mimi balik je di kurungan hati mimi mesti je sedih, kalau nak senyum tu ketat sangan muka. Cerita yang mimi denda dari pihak ke-3 membuatkan mimi sedih sangat. Kadand2 tanya suga, apa salah mimi sampai die orang sangop kutuk & mengumpat mimi. hhuumm

Pasal kesepian pulak. Bukan kesepian sebap tak da buah hati, ade tapi sahabat kawan teman dll. Hidup baru mimi ni membuatkan mimi hilang semau tu. Kalau boleh dipusingkan semula waktu mimi nak je ulang time mimi sekolah, Persahabatan time sekolah sangan berbeza dengan sekarang. Sekarang ni mimi dah tak boleh nak berkongsi masalah, kalau time sekolah menangis pon bersama. hhuuumm

Kepada yang membaca post mimi ni diharap tak amik hati yek. Baca hanye di blog & xpyah nk heboh2 kn. sape mkan coklat die lah yg rase sdap nye. Salam.

No comments:

Post a Comment