nuffnang

7/25/2011

JADI SUDAH



Salam. Ha dah lame mimi x update blog kan. Mimi bru je pas cuti smingu, cuti pon dok umah pas 2 jlan2 je mkan angin. Mkan angin pn bst gak tw, cuti laaggii la bst.
Ni mimi nak cite nape cuti bst. Mungkin org kate dh jodoh kot. b4 ni Mimi pnah post cite psal smone yg tngu Mimi dri kcik n skrang kami dh pn bcple ngan die 2. hehe. Nak tau x cm ne bnde ni smua bleh jd? Cite nye mcm ni. Sbelom ni die ade lg ajak mimi cple ngan die tp mimi xtrime sbap 'ape stndet lamar dlm fon je, nk dtg umah la'. Ha pham x? Mimi suroh die dtg umah tok lamar Mimi, so untok menunaikn jnji die 2 die pn dtg la umah untok lamar mimi untok jd buah hti die. heheh. 2 la sbap blik kmpong time cuti ari 2. Maka dngan itu kami bcple pd 17/7/2011 tp.... Mimi xtrime die time 2, die blik kite org msg bru la Mimi ckp ngan die Mimi trime. Sweet sgt la. Dh la time die dtg umah 2 smua org ade, mngkin ni la kn kjujuran n kinginan die slame ni n sngop wt ape je. Mimi yg mlu, tp rase time 2 cm smting jela.
"Mngkin ni bru pmulaan kite kot sbap 2 sye rase smting je ngan awk. Sye cube yg tbik tok awk k".

4 comments:

  1. sweet nye mimi .
    hope kowg kekal smpai bile-2
    amin ~
    :D

    ReplyDelete
  2. zira ni wat mlu je la. pape hal pon tq k. heheh.
    doa kn la tok slame nye eah. hhee

    ReplyDelete
  3. malu wat pew bkn xde idong pon . hehe
    insyaallah mudah-mudahan kowg ade jodoh smpai akhir hayat . amin ~

    ReplyDelete
  4. wah smpai akhir hyat eah. heheh. doa zira mimi kenag smpai bila2. mimi pn doa kn zira bhgia dngan sape2 jek. hehhe

    ReplyDelete