nuffnang

7/25/2011

JADI SUDAH



Salam. Ha dah lame mimi x update blog kan. Mimi bru je pas cuti smingu, cuti pon dok umah pas 2 jlan2 je mkan angin. Mkan angin pn bst gak tw, cuti laaggii la bst.
Ni mimi nak cite nape cuti bst. Mungkin org kate dh jodoh kot. b4 ni Mimi pnah post cite psal smone yg tngu Mimi dri kcik n skrang kami dh pn bcple ngan die 2. hehe. Nak tau x cm ne bnde ni smua bleh jd? Cite nye mcm ni. Sbelom ni die ade lg ajak mimi cple ngan die tp mimi xtrime sbap 'ape stndet lamar dlm fon je, nk dtg umah la'. Ha pham x? Mimi suroh die dtg umah tok lamar Mimi, so untok menunaikn jnji die 2 die pn dtg la umah untok lamar mimi untok jd buah hti die. heheh. 2 la sbap blik kmpong time cuti ari 2. Maka dngan itu kami bcple pd 17/7/2011 tp.... Mimi xtrime die time 2, die blik kite org msg bru la Mimi ckp ngan die Mimi trime. Sweet sgt la. Dh la time die dtg umah 2 smua org ade, mngkin ni la kn kjujuran n kinginan die slame ni n sngop wt ape je. Mimi yg mlu, tp rase time 2 cm smting jela.
"Mngkin ni bru pmulaan kite kot sbap 2 sye rase smting je ngan awk. Sye cube yg tbik tok awk k".

7/06/2011

UTM

SALAM ku huluq untuk anda semua yang beragama Islam, selamat petang (ikut keadaan anda) ke[ada yang bukan beragama Islam. Boleh gune ayt mcm 2? hehe.
Knape ade pic ni eak? Mimi tngok gmba2 lame pas 2 nampak pulak pic ni. tibe2 tringat time bhagia g UTM. Dpat abg angkat hndsme lg 2, hehhe. Rndu la ngan grop ni. Name grop ni CAP AYAM!. mampos name grop cm ni kn. tp mmg bst la time ni, rndu gile ah. Aktviti nye smua nye bst2 la, xde 1 pon yg mmbosan kn. kat sni mimi dpt knal rmai kwn bru tw smua nye spoting abis.
Ha kat sni gak la mimi knal nagn Cha Pix, hehe. Ape cite tah die skrng ni. Tp xsngke kn kwn ngan die , dh lame gak ni(xde la lme mane pn). Capik bik sgt kn ngan mimi, tp hati batu xpndai nk jiwang2 kn. Kopi Kapal Api, 2 la name grop capik. Time 2 mimi mmg nak sgt knal ngan capik. hehe.
ok la smpi sni je mimi update blog tok kli ni. nk g tdo la. tg kpd yg sudi follow k.
mmuuaahh. miss u all.