nuffnang

6/20/2011

LEPAS RINDU



Assalamualaikum. Tanggal 18/6/2011 rumah saya digemparkan dengan satu suasana yang jarang dapat dirasai oleh semua orang. Bah kan diri sendiri pun hanye sekali sahaja dapat dirasai, melainkan kalau ada jodoh lagi. Hari tersebut ialah pada hari Sabtu. 'dah cukup skema kita hari ini'


Time tu kawan mimi yang jaoh nun di Pahang datang rumah sempena majlis perkahwinan abang. Memang best yang teramat sangan la sebap hampir 3 tahun Mimi tak jumpa dia tau. Beliau yang Mimi maksudkan ialah Nor Fasihah Binti Hassan. Ni yang Mimi dah tak jumpa bertaon, yang lagi 3 orang tu Mimi dah tak jumpa dia orang selama berminggu2 tau. Dapat balik kampung & dapat jumpa dengan dia orang memang best la, terubat segala kerinduan tau. Masih ramai lagi kawan2 yang Mimi rindu & mungkin kita orang dah tak dapat jumpa lagi kot. hhuumm apa la Mimi ni ckap mcam 2, mesti dapat jumpa lagi la. ok la sampai sini je dulu entry yang ni. Mimi nak pegi layan facebook p[ulak lepas tu sambong update my bb. c u lg bape min k bb. mmuuaahhh.

No comments:

Post a Comment