nuffnang

6/05/2011

HIDUP BARU


Salam. hai all my b. Dah terlalu lama sangat Mimi x update my b, rndu pulak rase nye. Bnyak cerita yang nak dikongsikan bersama tetapi kepadatan masa tak mengizinkan. hek4. Cerita pertama Mimi nak bagi tau yang abang Mimi dah selamat menjadi suami orang. Majlis biasa2 je, tapi tetap best. Cerita ke-2 mengenai gambar disebelah ni. 28/5 Mimi pergi temuduga di Institut Sains Dan Teknologi Darul Takzi. Alhamdullilah Mimi dapat. Mimi amik kos Diploma Pengurusan Perniagaan. Mimi duduk kat asrama Teratai bilik D-1. he3. Minggu orentasi bjalan mcam biasa je tapi tetap meriah. Seminggu lepas tu Mimi dah kene masuk bilik kuliah. Mula2 seram sejuk jugak la, lpas tu best sbap pensyarah smua nye baik2 dan mesra pelajar. Kawan sebilik Mimi smuanye spoting & hepning tau. Assiment dh dpat, sgala mcam kerja Mimi dah dpat tp tetap best. Yang sedih nye, 28/6 time tu ada jemputan kat umah Mimi tapi ada kelas tambahan pulak. Jadi nye Mimi terpaksa blik rumah slepas mjlis bermula. hhuummm. Apa yang pnting dapat balik. Ok la b, Mimi nak solat asar & nak balik ke asrama. Nanti ada masa terluang Mimi halo2 b lg ok. Tata my dear, love u all. mmuuaaahhh...

No comments:

Post a Comment