nuffnang

4/26/2011

Pic Kenangan


Salam. Tujuan update blog hari ni sebap nak uplod gamba2 masa keluar dengan kawan (aro + zaza + nik). Kita orang memang suka abiskan masa yang lebih2 ni, nasib baik 4 orang ja, kalau ramai lagi magrib pun belum tentu sampai rumah. Suka tak tengok gamba sebelah ni? Ni coklet yang Mimi beli masa keluar dengan kawan2. Memang nikmat dunia la, sedap sangat & Tuhan saja yang tahu apa yang ada dalam hati ini. Ada 6 jenis cokelet & yang paling sedap coklet yang paling hitam sekali warnanya. Sebap, dalam coklet tu ada bili kopi yang rangup sangat. Bila kunyah biji kopi tu, ppeerrrhhh memang tak ingan dunia. First time la Mimi makan coklat tu, & Mimi akan beli lagi kalau jumpa. Tapi harga memang gila la 5grem RM10, rasa coklatnye memang berbaloi la. Tapi kalau dah nama gila coklat perasa apa pun sedap, hek4.



Gambar yang atas ni pula gambar sanggul dan sebelahnya tali pinggang. Mimi beli sanggul ni bukan apa, sepit rambut Mimi banyak tapi 'pakai 1 letak sepah2 terus tak jumpa bayang, pakai lagi 1 letak tah mana2 pas 2 lesap' dan macam tu lah selanjutnya. Kalau keluar mana2 mesti beli penyepit rambut, skaf, getah rambut tapi semuanya tak tahan lama. Bukannya rosak, tapi letak merata tu yang tak jumpa balik. Hek4. Tali pinggang ni pulak Mimi beli sebap kawan Mimi darurat memerlukan tali pinggang. Ceritanya macam ni, kita orang ni kalau dah sampai mana2 tempat di tuju msti serang bilik air dulu. Salah seorang dari kawan Mimi tu, tiba2 tali pinggang yang dia pakai tu 'jahanam'. Lepas tu kita orang terus je la menuju ke kedai apa tah untuk beli tali pinggang. Nak di pendekkan cerita Mimi beli tali pinggang ni sebab dah tergoda dengan kecantikan benda tu la. hek4. Mimi ada beli lagi satu barang, nanti Mimi uplod. hak4. Nanti kita sama2 date lagi ok. Salam sayang semua <3

No comments:

Post a Comment