nuffnang

3/12/2011

RM12.90



Salam @ halo blogger. Hari ni baru dapat update blog, borband lemau + lembap macam siputtt. Hari ni nak cerita sikit pasal seseorang. Orang ni pun mintak Mimi buat cerita pasal dia, tak geti malu la orang ni kan, he3. Die ni seorang lelaki dan berumur 20 tahun. Nama penuh beliau Amirul Fasihin Bin Mohd Salleh. Die ni kan baik yang teramat sangat tau. Semalam dia ada tengok kat facebook, kawan2 dia kata duit PTPTN dah dapat. Apa lagi dia pon rancang la macam2. Dia pun plant la nak ajak Mimi pergi teman dia beli baju. Mimi cadangkan dia beli je kat bundle, he3. Lepas je dia cocok duit, dia bagi Mimi RM10. Best gila ah, tak rugi teman dia. Tak buang masa kite orang terus je menuju ke kedai yang sepatutnya di tuju. Sampai je kedai tu dia suruh Mimi pilihkan baju untuk dia. Hampir 10 pasang juga yang Mimi bagi kat dia, semuanya dia cuba. Masa dia test baju kat fiting room dia mintak Mimi carikan jeket kulit yang fit2 untuk dia tapi malangnya kat bundle tu tiada la. Kesian la tengok muka dia time tu, he3. Mimi cari la jeket lain, Mimi dapat cari jeket jean warna hitam dan ada topi. Cute sangat dia pakai jeket tu, dah macam pembunuh bersiri, he3. Sambil2 tu Mimi pun ada pilih dan beli juga baju kat bundle dan merupakan baju bundle Mimi yang ke 2, he3. Harga baju tu RM12.90 je la, tu pun beli guna duit yang dia bagi sebagai kenangan la kononnya, he3. Lepas 2 kan, kite orang ada pergi kedai nak beli jajan2 tau tapi yang best nya 2 dia payong lagi, he3. Seronok banget deh malam 2 bagaikan berada di syurga. Susah tau nak dapat orang belanja ni. Gambar baju kat atas ni baju yang Mimi beli kat bundle 2, he3.

No comments:

Post a Comment