nuffnang

3/07/2011

Luahan Jantung Hati

Salam smua, baru ari ni dpat nk update blog. Bowing nye klau hdop mcm ni mmjang. Hari2 asik buat benda yg sama je. Bngon pagi (xbrape nk pagi la),kmas rumah, sidai & angkat kain, jaga nnek, nak kena msak n bnyak lagi la. Keje bnyk mane pon ttap la bosan. Nasib bik la ade dearly (blog) dpat la nak mluahkn prasaan yng terpendam & memecak kebosanan. Semalam ade buat kenduri untok aruah atok hari yang ke 100. Penat sgat, tp kn tp2, ade tp nye gak 2. Ibu suroh Mimi tido awal sbap Mimi mmang pnat sgat, memandangkan ade perlawanan bola yang amat bermakna tu Mimi terpakse pendekkan waktu tido untok menatap bola. Bagoskan Mimi ni, klau bende2 yg macam 2 sngop la bkorban, cube benda lain jngan harap la. Tapi pengorbanan Mimi tak sia2 tau, ni yang Mimi nak umum kan satu dunia ni. Dengan ini saya nak umam kan Liverpool menang 3-1 menentang The Red Setan, he3. Ape cerita si dia sekarang ni? Dah la tak payah la nak fikir, buang masa dan tenaga otak saja. Tataplah gambaran yang telah ku tangkap ini mengunakan kepakaran road light bersama orang2 tersayang dikelilingi ku.

Tak semestinya kita heppy sentiasa bersamanya melainkan Nya


Sedih yang memberi 1000 makna kerinduan

2 comments:

  1. salam,,,btl3...akk phin skong kate2 dik bear..hak3...smeNYE...not smenya..kan3???kekeke!!!

    ReplyDelete
  2. wkslam akak ku . . .
    tq akak ku bap sntiase skong adk mu, i like u lah.
    hanya untuk NYA . .

    ReplyDelete