nuffnang

1/18/2011

Salam, hai u yg ngah bace ni.
Ni Mimi saje je nk porak-perande kn blog Mimi ngan tah ape2 gmba hrap u all ngok je ea jngan nk mengomel tah pape k. Ni sue antare brang2 Mimi yg Mimi syg n akan smpan wlpon jhanam kelak (kompem je aq ni nk smpan). Kite doa kn smoge brang2 ni smua pnjng umo n dmurah kn rzeki tok Mimi blah bli brang2 yg baru, he3 . . .


Ni name nye beg ok. Beg ni mmg Mimi mnat gile r. Lau pg kdai '2' je msti pgang beg2 cm ni. Mimi ckap ngan ibu nk beg cm ni, mmg nak sgt la. One day ibu kluwo ngan ayh, dri pg smpi ke ptg xblik2. Pas dieorg dh blik Mimi ngok la ape yg mreke2 ni bli, dh la tngal kn ank2 kat umah je an jlan nk b2 je. Jap lg Mimi ngaok ibu blikn beg ni, peh mmg hpy gile r cm mpi dpt beg idaman. Beg 2 shat la nagn Mimi tp cuti bulan 12 2010 beg ni dh xbape nk shat bap g bwak jlan2 smpi nk skit die. Cian nye kt u kn. I ttp smpan u la, don wory k bb.


Ni lau sape xtw name nye slipe la. Bli kak IOI Kulai bise je la hrgenye. Slipe ni skli pndg je dh mmikat, dh la cute pas 2 kotak2 plak 2. Tp slipe ni dh uzo ckt r nk kne cri pganti la tp ttap bleh pkai lg aw. "Sayang la kamu jngn sdih ea lau i dh ade pgnti".


Ha ni slipe Nike, name cm gmpak je an. Ala dkt je nk bli. Bli kat Oli Colection. Msok la kdai 2, tjuan nk bli lin tp 6pak slipe nk y not la bli kn bap kbtulan slipe pn dh xde kn pas2 slipe ni lak mcm btol2 menarik tok Mimi bli. Jngn buang mase bli je tros, murah je.


Ha ni tshrt yg pling murah tw, RM10 je murah kn. Nk tw x bli kat mane? Dkat je ngan umah Mimi, tp tmpat 2 xde la fmos mane pn kat Taman Anggrik je kat Ori Bundle banda tenggara name pnoh lg aw, ha2. Time 2 g makn kt KFC pas 2 kdai bndel ni sblah je ngan KFC so ape la slahnye bkunjung jap kn. Pas 2 6pak bju ni, lawa n murah nape xbli kn. Fst time pki bju bndle xde gtal2 pn, bdan pn ok je. he3. Pas ni bleh bli lg. hak3.


Ni selua jean hitam Mimi. Bli kat butik Peach kat Tesko Kulai. he3 yap nk bg tw lg an bli kt ne. Kat c2 ok la brang2 nye xde la bst sgt, Mimi suke pn bap ade jubah2 yg lawa pas 2 dh jd frnd kn blh r dpt murah. Harge pn ok2 la tok org yg xbape bnyk wit cm Mimi nk kn. Hu3


Ni sewte Mimi, wane itam, smple je an bleh gaye kn ngan ape2 bju je kn. Sayang tw kt swete ni bap bli gune wit Mimi bnyk n wit ibu cikit, he3. Kire ok la kan drpd mnyusah kn ibu tros xg2? Swte ni pn same la bli kt butik Peach kat Tesco. Tesco bst la, suke kt dpan pasaraye nye, ade kdai akseri 2 yg Mimi suke 2. he3.

Nanti kite smbong lg ok, tata u allszzzz . . .

No comments:

Post a Comment