nuffnang

1/06/2011

JANUARI


SALAM
Ha ari ni ade lah ari jadi my lving frnd iaitu Nik Raihah Norzihan Bt Nik Zulkifli. Hari ni 07-01-11, hapy bsday Nik smoge pnjng umo & dmurahkn rzeki. Nanti 11-01-11 bfday Mimi pulak tw pas 2 12-01 bsday abg pulak. Taon ni umo Mimi dah ckop 18 taon tw awl kn. Mimi dh jadi kaum belia pulak tw, hehe . . .
Belum lambat lagi untuk Mimi ucapkan selam tahun barukan? Mimi nak ucapkan selamat tahun baru kepada semua kawan-kawan terutama yang follow blog Mimi ni, kepada gugu-guru,kaum keluarga dan semua penuntut Bumi laah. Kalau cerita tahun baru ni, mesti orang akan ingat satu benda, iaitu azam tahun baru. Sama seperti tahun-tahun yang lepas, Mimi tetap takde apa-apa azam. Mimi just ikot ape je yang ada depan mata. Tapi apa yang Mimi ikot tu hanya yang terbaik je tau, yang buruk pun kadang-kadang ikut juga, hehehe . . .
Tentang tarikh hari jadi Mimi kan, kalau ada yang betul-betul prihatin mesti tau sesuatu. Sebenarnyakan tarikh hari jadi Mimi sama dengan Datuk Siti Nurhaliza la, hehehe. Bukan nak berbangga la tapi saja je nak buat kecoh kay blog ni, huhu . . .

ok la smbong cite lain la t . . tata

No comments:

Post a Comment