nuffnang

11/07/2010

SENTIASA MENUNGGU . . .

Dihadapan ada sesuatu yang sedang menunggu aku. Sesuatu yang mengharap aku akan mengejarnya. Ianya sesuatu yang indah tetapi ku harus bersabar untuk mengejarnya kerana ada benda yang lebih penting yang harus aku kejar. Peperiksaan besar yang akan menentukan masa depan aku, itulah yang harus ku kejar terlebih dahulu. Tinggalkan yang lain dulukan yang penting. (Sebelum tu nk bg tw smting, smlm Lvpol mng vs chlsea 2-0). Apa yang aku harapkan agar suatu hari nanti aku akan dapan sambung belajar di IPTA atau pun IPTS. Selama 12 tahun aku belaja di sekolah dan duduk di rumah. Sampai bila nak duduk bawah ketiak ibu? Aku harus buktukan yang aku juga buleh berdikari macam nana orang lain berdikari. Jangan biarkan orang mengata kita. huhuu (sblum add blog, mimi mkan dlu tw, dh knyang pn).

"Ala saje je nk wat ayat tah pape ni. Sbena nye nk ucap kn bbnyak time ksih pd sape yg follow blog Mimi n sape yg sudi bce. Mimi xsngke sgt ade gak org sudi nk follw, n ade gak yg sudi bace. Komen la pape pn Mimi xksah la, bap blog ni pn jst tok suke2 je, just 4 fun g2 huhu. Last Mimi nk mtak tlong ni. SPM tngal bape blaS ari je lg. Mimi nk mntak doa dri u all tok doa kn Mimi n kwn2 Mimi. Mudah2 han kite org bleh wat yg tbaik tok prnts kite org. xlupe gak kite org dpt blas jse guru2 n bleh dpt kptusan yg baik. Tu je la, skian trima ksih ea."

1 comment:

  1. wat tok mengade, tok org 2 bace, tok ogr 2 je, bkan tok brg lin, n bkn tok sape2 . . .

    ReplyDelete