nuffnang

6/02/2010

TERIMA KASIH ! ! !

SALAM...

Mimi nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada sesiapa yang sudi menjelajah blog Mimi ni dan sudi membaca coritan Mimi ni. huhu... Cerita dalam ni bukannya best pon tapi untuk suka-suka, buat lepas boring jek...

Blog Mimi tak secantik macam blog orang lain, Mimi punya biasa-biasa je. Yang menambah-nambah akseseri kat blog ni pun bukan Mimi, tapi sedara kesayangan yang edit... hahah kan dah kantoi... Tapi segala catatan adalah 100% Mimi yang menaip.

Tak sangka pulak pengikut semakin bertambah walaupun tak sampai 10 orang tapi rasa la juga ada orang yang sudi berkongsikan sesuatu dan sedar tentang keujudan blog Mimi ni... Terharu rasanya. Bilangan pengunjung pun bertambah walaupun tak sampai 70 or 80 pengunjung.. sedih nya.. :( tak pa...

Blog ni dulu lain sangat dan memang berubah segalanya. Dulu blog ni warna pink tapi sekarang dah menjadi warna hitam dan ada taburan salji. Tak lupa juga pada ikan-ikan. Dulu blog ni mana ada ikan-ikan tu semua. Lepas tu ada lagu lagi. Ni tak tau la.

Blog ni mungkin mengikut perubahan semasa kot, perubahan semasa tuannya. ahhaha

Sampai disini saja. tata Salam.

1 comment: