nuffnang

6/26/2010

tOlOnG ! ! !

SALAM
Hahaha bowing nye. ni pn saje2 je wat kje yg xbape nk bgos.. bowing sgat2.. SPM dh nk dkat gile ni tp 1 bnde pn xwat lg. ari2 ngok bola je, buku xbace pn... hhuumm xtau r pe nk jdi.. tp klau dh bsan ape leh wat kn.. org kate brubah sblom mnysal, tpi mimi xrase pape pn.. xrase tkot lnsong nk spm.. engat mcm dh pndi sgt je kn. huhu.. tlong la bg mimi tnjok aja ckit sblom sua nye tlmbat.. hhuumm... tngu n lihat je la ape yg akan jd pas ni..
tata

6/07/2010

KELUARGA MIMI

Salam 1 Malaysia untuk semua. Kali ini Mimi nak memperkenalkan semua ahli keluarga Mimi. Satu rumah dihuni seramai 8 orang ahli. Seramai 4 orang ialah ahli lelaki dan 4 orang ialah perempuan. Jom kita berkenala hanya dengan namenya sahaja.
  • En. Abdul Wahid Bin Rabu (ayah)
  • Pn. Saemah Binti Ardi (ibu)
  • Mohd Fateh Bin Abdul Wahid (abang)
  • Mohd Fauzie Bin Abdul Wahid (Po_g)
  • Umi Nurhikmah Binti Abdul Wahid (Mimi)
  • Umi Nurliyana Binti Abdul Wahid (Yana)
  • Mohd Zahiruddin Bin Abdul Wahid (It)
  • Umi Nurain Binti Abdul Wahid (Nyin @ Ain)

KAWAN KU


SeKaWaN

S.O.F

s: sEkAwAn
o: oNlY
f: fOrEvEr

6/05/2010

PASANGAN BAHAGIA


Cik Busu & Mak Usu

SALAM...

Kali ni Mimi nak berkongsi sedikit cerita tentang keluarga Mimi. Gambar pertama merupakan Cik Busu dan tunangnya juga bakal mak usu Mimi iaitu Cik Dila. Pasangan ni diantara Felda Bukit Besar dan Bukit Tongkat. Tak la jauh sangat tapi ada la jarak untuk bertandang ke rumah antara satu. Bagi pasangan yank ke-2 ni pulak merupakan pasangan bahagia Felda Bukit Besar. Lelaki tu merupakan abang Mimi iaitu Mohd Fateh dan yang perempuan tu pula Siti Hafizah merupakan tunang abang merangkumi bakal akak ipar menaik ke bakal menantu ibu dan ayah. Pasangan ni kedua-duanya merupakan anak jati Felda Bukit Besar. Jarak antara rumah agak dekat bak kata atok "kentot pon boleh bau". Nak buat macam mana kalau sudah jodoh.

Pasangan pertama akan melangsungkan majlisnya pada bulan 12, manakala pasangan ke-2 belum ditentukan kerana mereka masih muda. huhu.. Apa-apa pun Mimi mendoakan kebahagian kalian dan semoga hubungan kalian hubungan yang diredhai Allah. Dengan keberkatan itu mudah-mudahan hubungan yang terjalin akan memberi rahmat dan HIKMAH. Semoga dikurniakan anak kelak (lepas kawin la)...

6/02/2010

KAH KAH KAH ! ! !

LOVE EL NINO ! ! !

LOVE TORRES ! ! !

LOVE ! ! !


YOU MY LOVE ! ! !

TERIMA KASIH ! ! !

SALAM...

Mimi nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada sesiapa yang sudi menjelajah blog Mimi ni dan sudi membaca coritan Mimi ni. huhu... Cerita dalam ni bukannya best pon tapi untuk suka-suka, buat lepas boring jek...

Blog Mimi tak secantik macam blog orang lain, Mimi punya biasa-biasa je. Yang menambah-nambah akseseri kat blog ni pun bukan Mimi, tapi sedara kesayangan yang edit... hahah kan dah kantoi... Tapi segala catatan adalah 100% Mimi yang menaip.

Tak sangka pulak pengikut semakin bertambah walaupun tak sampai 10 orang tapi rasa la juga ada orang yang sudi berkongsikan sesuatu dan sedar tentang keujudan blog Mimi ni... Terharu rasanya. Bilangan pengunjung pun bertambah walaupun tak sampai 70 or 80 pengunjung.. sedih nya.. :( tak pa...

Blog ni dulu lain sangat dan memang berubah segalanya. Dulu blog ni warna pink tapi sekarang dah menjadi warna hitam dan ada taburan salji. Tak lupa juga pada ikan-ikan. Dulu blog ni mana ada ikan-ikan tu semua. Lepas tu ada lagu lagi. Ni tak tau la.

Blog ni mungkin mengikut perubahan semasa kot, perubahan semasa tuannya. ahhaha

Sampai disini saja. tata Salam.